dimecres, 23 de novembre del 2011

Qüestionaris d'opinió

Encara estic esperant a veure si rebo més respostes en els qüestionaris d'opinió de docents i formadors viaris sobre el RACC Educa. La veritat és que em fa por que tant d'esforç en crear uns formularis quedi en no res per una baixa participació...

De moment, us avanço els formularis que ja he enviat via e-mail als docents i els formularis per als formadors viaris.

Veureu que ambdós formularis s'assemblen pel fet que les dimensions a avaluar són pràcticament les mateixes, en canvi, els indicadors varien, ja que la manera d'emprar el programa per part dels docents i dels formadors viaris és molt diferent. Els docents l'empren a l'aula amb el seu grup-classe, bé emprant les simulacions dels jocs o bé donant d'alta a tot el grup-classe, mentre que els formadors viaris són convidats en un centre per fer una sessió sobre mobilitat a un o dos grups-classe que es fa a partir d'una simulació d'un joc.

La finalitat d'aquesta avaluació des dels usuaris del programa és entrar en contacte amb la realitat educativa de les aules, ja que el programa RACC Educa, tot i comptar amb la participació de docents en la seva creació, només fa dos anys que s'aplica a les aules i és interessant poder saber com funciona el programa realment en la seva aplicació als diversos centres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada