diumenge, 4 de desembre del 2011

Opinió dels docents i els formadors viaris sobre el programa del RACC Educa

Mentre vaig realitzant l'anàlisi dels jocs on-line de cicle mitjà de primària que em van sol·licitar les coordinadores del programa, estic pendent de rebre més opinions sobre el programa RACC Educa.

En repetir l'enquesta als docents, he rebut noves respostes i espero poder arribar al 10% de representació per tal que el buidatge de les respostes pugui tenir validesa.

D'altra banda, el cas dels formadors viaris s'està complicant una mica. Primerament, perquè no hem rebut noves respostes. I en segon lloc, perquè les coordinadores han demanat els telèfons dels formadors viaris per tal de fer l'enquesta telefònica, però la responsable de l'organització dels educadors viaris, que treballa a l'empresa del RACC i per tant no té res a veure amb DUNA (l'empresa que ha creat els materials i amb la qual co·laboro per fer l'avaluació del programa) encara no ha respost a la nostra demanda.

Estic una mica neguitosa, ja que sembla que no ens vulguin posar facilitats per obtenir les opinions dels formadors viaris. Esperem poder resoldre el problema... sinó haurem de prescindir de la seva opinió, que en un inici, semblava la més fàcil d'aconseguir per la seva vinculació amb el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada