dilluns, 12 de desembre del 2011

Inici de la fase 3: Propostes de millora

Degut a què hem hagut d'allargar el període per obtenir les respostes als qüestionaris d'opinió dels docents i dels formadors viaris, hem hagut de modificar els objectius d'aquesta tercera fase, ja que, per temps, no és possible crear millores epecífiques als materials. Tanmateix, hem acotat els objectius i, per això, ara ens proposem de realitzar propostes de millores, que més endavant, hauran de servir de guia per a poder fer els canvis i les millores concretes al programa. Així doncs, els objectius de la tercera fase són:
  • Proposar millores en les activitats, recursos i materials destinats als alumnes de cicle mitjà de primària.
  • Proposar un llistat de millores en els materials i recursos didàctics destinats als educadors (docents, pares, formadors vials...) dels infants de cicle mitjà.
  • Compartir les propostes de millora amb els professionals del “RACC Educa”.
Per a desenvolupar aquestes propostes de millora, primer de tot, haurem de partir dels resultats dels qüestionaris d'opinió i de les anàlisis del material realitzades. Per poder fer-ho, començaré a crear un informe que reculli els resultats dels qüestionaris i de les anàlisis dels materials.

Finalment, redactarem un document a mode de conclusions que englobi els aspectes que s'han de millorar en el programa RACC Educa, de manera que serveixi de guia per a poder efectuar, en un futur, els canvis concrets en el programa que permetin millorar-ne la qualitat educativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada